סקוואט - תרגיל כושר לפיתוח שרירי הרגליים

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

02/01/2012 | 11:30 | מאת: מיכה

שלום אני בן 47,משקל 89 ק"ג וגובה 1.79 מ' .אני מתאמן בתרגיל זה עם משקל של 80 ק"ג 1-2 בשבוע,(זהו המקסימום שאני יכול להרים ב-3 סטים של 8 חזרות) .מטרתי,להגדיל את מסת השריר.האם תרגיל זה יכול ,לטווח רחוק,לפגוע לי בברכיים (בהנחה שאני מבצע אותו נכון)? אם כן,האם כדאי להוריד עומס ,לשנות מס' חזרות או לוותר על תרגיל זה? תודה

05/01/2012 | 22:44 | מאת: ד"ר אברהם כץ

כל תרגיל שמחזק את שרירי הירך יכול להגדיל את מסת השריר . המדריכים בחדר כושר ישמחו בודאי להראות לך תרגילים ספציפיים . התרגיל שאתה עושה לא יפגע בברכים לטווח רחוק . העומס הוא ביחס הפוך למספר החזרות בהצלחה ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך