מודאג

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

24/12/2011 | 19:28 | מאת: מודאג

שלום רב אני כבר 23 בריא בדרך כלל השאלה שלי היא כזאת . עד לפני 5 חודשים הייתי מתאמן באופן מאוד אינטנסיבי משהו כמו 4,5 אימונים בשבוע והפסקתי במכה אחת הייתי מתאמן משהו כמו שנה ו8 חודשים הייתי במסה מאוד מרשימה הפסקתי להתאמן מסיבות אישיות ולא יצאתי מהבית ולא עשיתי שום פעילות גופנית במשך 5 חודשים עכשיו ברצוני לחזור להתאמן ואני שם לב ש 1 אני מתעייף מהר,השרירים שלי תפוסים ממש חזק לאחר האימון,ולפחות יומים אחרי האימון.. האם זה לגיטימי זה בסדר אני מאוד מודאג אל סף החרד. חשוב לציין שבמשך ה5 חודשיים האלה לא יצאתי הרבה מהבית הייתי הרבה שעות יושן,יושב במחשב בעיקר נח נח . בתודה מראש על מלכת קודש שאתם עושים כאן!

25/12/2011 | 22:55 | מאת: ד"ר אברהם כץ

בהנחה שאתה בקו הבריאות , אין לך מה להיות מודאג , עוד מספר אימונים ואתה תשכח שעשית הפסקה . ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך