פעילות גופנית למטופלי קנביס רפואי

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

09/12/2011 | 16:02 | מאת: cancan

שלום ד"ר כץ, בת 25, בריאה בדר"כ :) ספורטאית עד לפציעה אורטופדית ונוירולוגית לאחר ניתוחים כושלים בכף הרגל. מטופלת כבר כשנתיים בקנביס רפואי להפחתת כאב באיזור הניתוח. מתאמנת אנאירובי (משקולות), גם תחת השפעת הסם ובינתיים אין תופעות לוואי מיוחדות. רציתי לשאול אם יש מניעה מלבצע פעילויות אירוביות בעומסים כבדים תחת השפעת קנביס רפואי, לא מבחינת הפציעה הנקודתית שלי אלא מבחינת הפרעות בקצב הלב וסיכונים לעומס יתר עקב נשימה איטית אופיינית ועוד שהקנביס יכול לגרום חוץ מלהיות התרופה הטבעית היחידה לשיכוך כאבים שבאמת עוזרת. בברכת רק ספורט!

10/12/2011 | 20:01 | מאת: cancan

שאלה מורכבת מדי? ארגומטריה נוסתה תחת ההשפעות? אני יכולה לבקש מקופת החולים לבצע אחת כזאת? משהו?

10/12/2011 | 23:19 | מאת: ד"ר אברהם כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך