כאב בתחושת צריבה בצואר לאחר פעילות ריצה

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

05/12/2011 | 19:45 | מאת: טל

דר' כץ שלום אני בן 53. במשך שנים רצתי כ-5 קמ' 3 פעמים בשבוע. אני רץ למרות מבנה גופי הצר (גובהי 175 ומשקלי 75 קג') בצורה גמלונית כאשר גופי נשען לאחור. בשנים האחרונות התחלתי לסבול מכאב נסבל בצואר לאחר פעילות ריצה. הכאב מופיע מספר שעות לאחר הריצה ותחושתו צריבה הוא ניכר בעיקר בשינה ומעיר אותי פעם עד פעמיים בלילה. הכאב הזה בד"כ נעלם כאשר אני מתחיל בשיגרת היום ונעלם לחלוטין לאחר מס' ימים של הפסקה בריצה. מה עלי לעשות? תודה טל

05/12/2011 | 23:15 | מאת: ד"ר אברהם כץ

ניראה שאכן הכאבים בצוואר מקורם באופן הריצה . מריך לחזק את שרירי הצוואר וכמובן לנסות לרוץ בטכניקה אחרת ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך