מכת ראש , איבוד הכרה ומשמעותם לאימוני ספורט

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

04/12/2011 | 22:54 | מאת: דודי

אני ספורטאי שנפגע בראש לפני כשבוע מנפילה באופניים במהירות גבוהה, איבדתי את ההכרה , סחרחורות והקאה , לאחר בדיקות מקיפות כולל CT שוחררתי הביתה למנוחה ללא כל ממצאים. מתי ניתן לחזור לפעילות ספורט מאומצת

05/12/2011 | 23:13 | מאת: ד"ר אברהם כץ

אתה יכול לחזור בהדרגה ותוך שבועיים שלושה לחזור לפעילות הרגילה כלומר המאומצת לכמה זמן אבדת את ההכרה והאם אתה זוכר בדיוק את מה שקרה ? ד"ר כץ

05/12/2011 | 23:24 | מאת: דודי

איבדתי את ההכרה למשך של כדקה כנראה (לא ברור) לא זוכר כלום למעט תחיל אירוע בעייתי כלשהו .....מישהו מעיר אותי עם מטלית מיים על הפנים

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך