הגדלת מסת שרירים

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

02/10/2011 | 11:34 | מאת: מני

שלום רב בן 53 גבוה ורזה מאוד-מסת שרירים מאוד נמוכה מאז הילדות עוסק בספורט באופן קבוע - צעידה מהירה כולל אלמנטים של עליה (לעיתים רחוקות מכשירים)+ לאחרונה גם רכיבה על אופנים בכדי לשמור על רמת כולסטרול וסוכר ( אצלי הם גבוליים עליונים בתחום שעדיין תקין) ברצוני להגדיל את מסת שרירי הגוף א. האם בגיל שמעל 50 ניתן עדיין להגדל את מסת השריר ב. במידה שכן כמה אימוני חדר כושר מומלצים בשבוע ובאיזה היקף ג. המלצות נוספות?

04/10/2011 | 23:49 | מאת: ד"ר אברהם כץ

אפשר להגדיל מסת שריר בכל גיל . בפעילות בחדר כושר יש לשלב פעילות אאירובית ואנאירובית . מספר הפעמים תלוי במאמץ שאתה משקיע בכל אימון והיכולות הגופניות שלך . בדרך כלל מומלץ לעשות שלושה אימונים בשבוע כשכל אימון נמשך כשעה . ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך