כאבים בחזה,צד שמאל

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

24/03/2009 | 18:01 | מאת: מרב

ד"ר כץ שלום אני בת 24רצה, כבר מזה כשנה, בין 2-4 פעמים בשבוע.בשיא,רצתי 10.9 קמ"ש אך לאחרונה הורדתי את הקצב ל 10.3 קמ"ש,מאז החלו אצלי כאבים בשכמה השמאלית ואחרי כמה אימונים הם עברו לחזה,צד שמאל. הכאבים לפעמים מופיעים גם כאשר אני עושה פעילות גופנית קלה כמו הליכה מהירה שאחריה אם אני רצה הכאב בחזה מפסיק או כאשר אני עולה במדרגות. האם יש סיבה לדאוג?

24/03/2009 | 23:20 | מאת: ד"ר אברהם כץ

לפי תיאור הכאבים , מדובר בכאבי שרירים , אך כמובן יש לבדוק . אחרי מספר שאלות על אופי הכאב ובדיקה גופנית , כדאי לעשות אקג במנוחה ולפי הצורך גם בדיקת לב במאמץ ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך