שתית מים בזמן אימון גופני

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

22/08/2011 | 12:33 | מאת: שמואל

שלום, רציתי לשאול האם בהינתן זמן אימון וכמות מים ששותים בזמן האימון הזה (לצורך הענין רכיבה על אופניים במקרה שלי..) יש משמעות לאופן חלוקת שתית המים. כלומר מה יותר טוב (יעיל לגוף..) : 1. יותר תחנות עם פחות כמות בכל תחנה. 2. פחות תחנות יותר כמות בכל תחנה. 3. לא משנה. תודה.

22/08/2011 | 23:19 | מאת: ד"ר אברהם כץ

מומלץ לשתות כחצי שעה לפני תחילת האימון ובזמן הפעילות כל 30-40 דקות . אם אתה רוצה לדעת את הכמות המדויקת , תשקול את עצמך לפני האימון ומיד לאחריו . ההפרש בק"ג הוא כמות הנוזלים שאבדת בליטרים וזו הכמות שיש לשתות בזמן האימון ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך