ריצה ותזונה

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

27/07/2011 | 21:27 | מאת: אלון

שלום קוראים לי אלון בן 17 אני רץ כבר כמעט שנה, אימונים מגוונים עד 15 ק"מ יש לציין שבהתחלה רצתי כדי להוריד משקל (הורדתי 16 קילו) מ89 עד 73, ועכשיו אני רץ בשביל הכיף ובשביל התוצאה. לפני שבועיים חזרתי מפציעה בגב בה חודש שלם לא התאמנתי ולא רצתי, ואימון אחרי החזרה עשיתי שטות ורצתי 11 ק"מ בקצב של 5 דקות לקילומטר איך שחזרתי היו לי סחרורות כל פעם שעמדתי, והעניין המשיך עד עכשיו כל פעם שאני עומד מישיבה או שכיבה. הבעיה היא שמתחילת החופ\ש הגדול אני הולך לישון ב5 בבוקר וקם ב3 אחה"צ, אבל התזונה שלי השתבשה, יש ימים שאני אוכל ממש קצת ועיש ימים שאנילא אוכל בשר או עוף, האם יש קשר בין התזונה הגרועה לסחרורות? אגב עכשיו חזרתי ממדידה של 2000 מטר ואחרי 1800 מטר כמעט נפלתי בגלל סחחורת פתאומית אז הפסקתי מיידית ועד עכשיו (20 דקות אחרי) יש לי סחרחורת... והתוצאה שלי ב1800 שעשיתי הייתה נמוכה ב40 שניות ממה שהייתי עושה ב2000 לפני חמישה חודשים, שעוד לא הייתי בכושר שיא. האם כל זה קשור ישירוטת לזתונה? ואם כן מה לעשות?

30/07/2011 | 20:13 | מאת: ד"ר אברהם כץ

התלונות הן יותר מידי "רציניות " בשביל ליחס אותן לתזונה בלבד אתה צריך לעשות בדיקות דם , אקו לב ובדיקת לב במאמץ ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך