בעיות בכפות הידיים לאחר פעילות גופנית

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

16/05/2011 | 17:36 | מאת: קרן

שלום, אני אישה בת 34, בריאה, סובלת מעודף משקל קל. שאלתי היא: לאחר פעילות ספורטיבית שאורכת יותר מחצי שעה בערך מתנפחות כפות הידים שלי ואני מרגישה תחושת עיקצוץ וגירוד לא. אתמול בערב לאחר הליכה של שעה, הידיים שלי התנפחו בצורה נוראית והתקשו מאוד, התקשתי להחזיק ביד דברים והנפיחות ביד עברה רק למחרת בבוקר. אודה לתשובתך המהירה.

16/05/2011 | 23:39 | מאת: ד"ר אברהם כץ

מדובר בתגובה נורמלית של הגוף . יש לכופף ולהניע את המרפקים בזמן ההליכה על מנת שתהיה זרימה של הדם בזמן המאמץ . פעולה זו תפחית את הנפיחות ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך