אימון יתר

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

20/02/2011 | 18:59 | מאת: חיים

שלום אני בן 28 מתאמן 5-6 פעמים בשבוע יום אחד ריצה של 10-8 ק"מ ויום אחד חד"כ ת יש לציין שרוב האימונים עצימים ת כמו כן אני עובד כל יום במשרה מלאה, לפעמים יש לי הרגשה של כמעט סחרחורת או תחושה של טרום עילפון או סתם חולשה ממש חזקה, את ההרגשות הללו לא חוויתי מעולם בזמן אימון וגם ולא מייד אחרי כמו כן אין לי כל בעיה להתאמן או לתפקד מייד אחרי שהרגשה זאת עוברת , עשיתי בדיקות לפני שנה או יותר כי גם אז היו לי תופעות דומות ( בדיקת ארגומטריה אקו לב דם שתן ניורולוג קרדיולוג ) הכל יצא תקין, גם ההרגשה נעלמה אם הזמן ובזמן האחרון שוב הרגשתי את התסמינים הנ"ל , יכול להיות שאלה תסמינים של אימון יתר?? ההרגשה הרעה עוברת בדר"כ כמה שעות אחרי שאני אוכל ארוחה טובה ומלאה. מה פשר התופעות האלה? איזה עוד בדיקות ניתן לעשות? תודה מראש

24/02/2011 | 00:51 | מאת: ד"ר אברהם כץ

תנסה לאכול דבר מה מתוק כאשר אתה מרגיש תחושה של טרום עילפון . רק אם תרד בעצימות האימונים והתופעה תיעלם , תוכל לדעת אם התופעה קשורה לאימון יתר תשמור על עצמך ד"ר כץ

02/07/2011 | 19:48 | מאת: אמיר

חיים שלום. עיינתי במה שכתבת ולהפתעתי סוף סוף מצאיתי מישהו שיש לו אותה תופעה . אני אמנם מעט יותר מבוגר ממך , כבן 50 , אבל עוסק בספורט בתדירות של 5-6 פעמים ולאחרונה , קרה לי בדיוק אותה תופעה שאתה מציין . ערכתי מספר בדיקות ולא מצאו כלום . שאלתי היא , האם המשכת לבדוק את החולשה ? הם יש לך ממצא כל שהוא שעשוי לעניין אותח? . מאד סקרן.......

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך