פרוטאינוריה והמטוריה עם ספורט

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

05/02/2011 | 20:10 | מאת: מאיר

האם במצב של פרוטאינוריה והמטוריה (דם וחלבון מיקרוסקופי בשתן)עם תפקוד כלייתי תקין וחשש (בספק) למחלה כרונית.אולטראסאונד תקין. מותר לבצע פעילות פיזית ואף מאומצת? הבנתי שספורטאים סובלים לעיתים בתופעה של חלבון ודם מיקרוסקופי בשתן ועל כן חולים כרונים בתופעה מומלץ להם להתרחק מספורט על מנת שהסימפטום לא יתעצם.

07/02/2011 | 22:30 | מאת: ד"ר אברהם כץ

התופעה שתיארת קורית לעיתים לאחר פעילות גופנית מאומצת . אם זה לא חולף , יש לבדוק את מצב הכליות . כדאי בשלב הבירור להמנע מפעילות גופנית מאומצת ד"ר כץ

19/02/2011 | 21:36 | מאת: מאיר

דם מיקרוסקופי וחלבון בשתן באופן קבוע.

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך