דחוף!!!!!!

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

03/02/2011 | 19:07 | מאת: תמר

הי! אני בת 27 גובהי 1.74 משקלי 75 קילו.התחלתי לעשות ספורט לפני שנה-הליכות כל יום חצי שעה. במשך כל השנה הזו אני סובלת מכאבי לב! יש לי דופק מואץ סיבובי ראש במצב מנוחה וקושי להירדם בלילה .יש לציין שיש לי לחץ דם נמוך אני מקפידה על תזונה בריאה נטורופתית . חשבתי אולי יש לי איזשהי בעיה בלב? אני מרגישה שההליכות דופקות ליתלב מצד שני אני מאד רוצה להמשיך אותם מפחדת להשמין. יש לציין שזה גם השפיע על המחזור החודשי כמה פעמים. כשאני עושה הליכות 3 פעמים בשבוע חצי שעה ברמה נמוכה-בינונית התסמינים נעלמים. חייבת תשובה לא יודעת מה לעשות?

03/02/2011 | 21:21 | מאת: ד"ר אברהם כץ

דחוף לעשות בדיקות דם לודא שאין אנמיה ובדיקת לב במאמץ ד"ר כץ

03/02/2011 | 23:19 | מאת: תמר

היתה לי אנמיה-וקבלתי ברזל לפני שבעה חודשים. בקשר למאמץ לב לא בדקתי. מה נראה לך שזה?

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך