כאבי אוזניים בריצה

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

22/01/2011 | 17:51 | מאת: שני

הי, אני מאוד אוהבת לרוץ, אבל לקראת סוף הריצה, במיוחד כשאני מתאמצת, מתחילים לי כאבי אוזניים. ואז בסוף הריצה זה אפילו מתגבר וזה יכול להימשך כמה שעות אחר כך (אבל פוחת בהדרגה). לפעמים זה ממש כאבי תופת. מה זה יכול להיות? זה בגלל הרוח של הריצה? אולי הקור? אולי זה קשור להבדלים בלחצים איכשהו? (לפעמים אני שומעת פאקים באוזניים כמו כמשמשתחרר לחץ). זה ממש מפריע לי... אשמח לעצה! יום מעולה :)

22/01/2011 | 23:55 | מאת: ד"ר אברהם כץ

כדאי להתחיל עם בדיקת אוזנים פשוטה על מנת לדעת שהכל בסדר ואין למשל נקב קטן בעור התוף שגורם לתחושות הללו ד"ר כץ

23/01/2011 | 09:23 | מאת: שני

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך