סוכרת והרזיה

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

12/01/2011 | 14:15 | מאת: רוית

שלום, אני בת 56, חולת סוכרת מסוג 2 (מטופלת בגאלבוס). יש לי עודף משקל של כ -22 ק"ג ולאחרונה התחלתי לסבול מלחץ דם גבוה. מאוד קשה לי לעשות ספורט, אבל החלטתי שהבריאות שלי חשובה יותר. רציתי לדעת איזה פעילות גופנית מומלצת במקרה שלי כדי להשיג ירידה במשקל. תודה

15/01/2011 | 18:40 | מאת: ד"ר אברהם כץ

הפעילות המומלצת היא פעילות אאירובית ( הליכה , ריצה , שחיה וכו ) . כדאי לעשות בדיקת לב במאמץ על מנת לודא שלחצי הדם לא עולים לערכים גבוהים בזמן הפעילות ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך