אח

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

21/02/2009 | 14:34 | מאת: עדי

אחי 56,לפני 7 חודשים ניפצע קשה בת.ד ,חבלת ראש קשה,2 נתוחי ראש,מוטורית בסדר.לפני התאונה היה רוכב אופניים כבד.רכב למרחקים.בשיקום ביטלו לו את הפיסיותרפיה כי אמרו שלא צריך.היום הוא בבית עם בעיות קוגנטיביות.הבאתי לו מאמן שסיים עכשיו לימודי ספורט שיקומי.עשה לו שעה פעילות כמו הליכה מהירה,קצת ריצה עם משקולות ברגליים,ובסוף האימון אמר לו לעלות ולרדת 4 פעמים מדרגות 4 קומות.אחי חזר חיוור הבייתה ומזיע,אני קצת פחדתי.זה עבר בשלום אבל האם כך ממשיכים? הוא לא נוטל תרופות והוא לא שמן אך הכרס גדלה מאז התאונה.

25/02/2009 | 00:21 | מאת: ד"ר אברהם כץ

קודם כל צריך לאחל לאחיך החלמה שלמה ומלאה , חלק גדול בתהליך ההחלמה וההתאוששות הוא תמיכת המשפחה והסביבה הקרובה ונראה שיש לאחיך את זה . צריך לבדוק את אחיך לפני שהוא עושה מאמץ כזה . בדיקה גופנית , בדיקות דם (לודא שאין חוסר דם או בעיות אחרות ) וכמובן לפחות אקג או בדיקת לב במאמץ לפני שממשיכים עם אימוני המדרגות . ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך