שחיה ודלקת בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

05/01/2009 | 13:33 | מאת: אילה

שלום רב, אני בת 52 ושוחה בבריכה מזה שנים רבות באופן קבוע חורף וקיץ. לאחרונה התחלתי לסבול מדי פעם מדלקות בדרכי השתן הדורשות טיפול אנטיביוטי. האם יש לדעתך קשר בין השחיה לבין הדלקת? האם זה אומר שלא כדאי לשחות? תודה אילה

06/01/2009 | 21:52 | מאת: ד"ר אברהם כץ

ודאי וודאי שצריך להמשיך בפעילות גופנית ובמקרה שלך , שחיה . אין קשר בין השחיה ודלקות חוזרות בשתן ולכן כדאי לבדוק את הסיבה דרך הרופא המטפל . דרך אגב , שחיה מרובה עלולה לגרום לדלקות חוזרות באוזניים ולכן מומלץ להשתמש באטמי אוזניים בזמן השחיה

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך