כאב בברך ימין כבר 8 חודשים

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

16/04/2024 | 22:38 | מאת: עדן

היי שלום אני סובל מכאב בברך כבר 8 חודש הייתי אצל אורטופד פרטי שהפנה אותי ל mri עשיתי mri והתוצאות יצאו תקינות גם הוא אמר שאין כלום להמשיך פיזו כדורי כורכומין היי שלום לפני שלושה חודשים התחיל לי כאב בברך ברגל שמאל בצד החיצוני עשיתי רנטגן אולטראסאונד שהכל תקין וכרגע mri שבו קיבלתי תשובה עד לרגע זה אני מבצע פיזוטרפיות כבר יש שיפור אבל רוצה לדעת מה התוצאות אומרות ולהלן התוצאות: עמדה של עצמות תקינה. אות ממח עצם תקין. אין עדות להרס השברים במדור מדיאלי: מניסקוס שומר על צורתו. הודגם קרע אופקי בקרן האחורית של המניסקוס עם ציסטה פאראמניסקיאלית זעירה בקוטר כ-6 מ"מ בחיבור מנזקו קפסולרי באזור שורש אחורי משטחים ארטיקולריים סחוסים מרכיבי של MCL שמורים. גיד סמי-ממברנוטי תקין. במדור לטרלי: מניסקוס שומר על צורתו שינויים סטולר דרגה 2 בגוף ובקרן הקדמית של מניסקוס ללא מעורבות של שוליים . רושם לבצקת קלה של שומן ונוזל בכמות קטנה קדמי לקרן הקדמית של מניסקוס

16/04/2024 | 22:40 | מאת: עדן

אציין שהכאב הוא כבר 8 חודש והאורטופד הפרטי עבר על הדיסק של mri קרה פציעה לאחר ירידה לסקוואטים אימון שגרתי ישר נעצרתי ועד עכשיו יש כאבים אבל פחותים

שלום עדן, לפי ה MRI ישנו קרע של המניסקוס הפנימי. במידה ואין שיפור עם פיזיותרפיה והכאבים עדיין משמעותיים, ניתן לשקול ארתרוסקופיה לייצוב הקרע. בברכה, ד״ר יעקב שפירא

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך