כאבים נוראים בברך האם צריכה ניתוח ?

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

06/03/2024 | 16:08 | מאת: מגי

תוצאות ה- MRI נוזל בכמות קטנה סופרא פטלרי סחוס פטלופמורלי-כונדרומלציה בעובי מלא בחלק אמצעי ומידיאלי של טרוכליה ,סחוס של פטלה תקין. LM- שינויים מוקוידים קלים בקרן קדמית ללא קרע ודאי. MM- סינגל גבוה קלוש בקרן אחורית לא מערב שטח מפרקי, מתאים לשינויים מוקוידים עדינים. תודה רבה

שלום מגי, לפי ה MRI, את סובלת מפגיעה סחוסית במפרק הברך. ראשית יש להשלים בדיקה גופנית לצורך אבחון נכון. לאחר מכן ממליץ להתחיל טיפול לפי קוי טיפול מסודרים, קרי נוגדי דלקת ופיזיותרפיה. בברכה, ד״ר שפירא יעקב

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך