נוזל פרהפטלרי-כאב והגבלה בהליכה

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

29/02/2024 | 18:08 | מאת: רונה

שלום, כאב בברך מזה מספר חודשים לאחר "נחיתה" לא טובה. בmri נראו קרעים במינסקוס,הומלץ פיזיטרפיה אגרסיבית... כעת בקושי מתנהלת ,מתניידת עם כאב גדול,נעזרת בקב,קביים. השבוע נשלחתי לאולטרסאונד והתשובה הייתה ...נוזל פרה פטלרי. אשמח לשמוע הבנות בנושא. תודה

שלום רונה, אני מבין שטופלת בפיזיותרפיה אינטנסיבית לברך ועדיין הכאבים משמעותיים. הממצא ב US מתאים לבורסיטיס פרה-פטלרי שלא עולה בקנה אחד עם חומרת התסמינים. במצב זה ממליץ לפנות למומחה ברך כדי להעריך מחדש את המצב ולדון על תכנית טיפול. בברכה, ד״ר יעקב שפירא

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך