כאביםםםםםםםםםםםםםםםםםם

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

21/02/2024 | 18:34 | מאת: שחר

דר שלום אולי תוכל לעזור לי כמה חודשים שאני מרגישה כאבים בעצמות בית חזה רק בעצמןת שבין נחזה מלמעלה עד למטה וזה לא כאבים קבועים זה כאבים רק בעת מאמץ נגיד אם אני מתכופפת או יושבת או עושה שרירים כאבים של כמה שניות כאילו נעצמות נתפסות ואז משתחררות מה יכול להיות הסיבה עשיתי בדיקת דם וצילום רנגטן שיצא תקין

שלום שחר, בירור כאבים בעצמות בית החזה הינו בתחום כירורגית חזה ולא אורתופדיה. ממליץ להתחיל בירור בתחום זה. בברכה, ד״ר יעקב שפירא

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך