אפשר עזרה בבקשה מה זה אומר😔

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

23/12/2023 | 17:37 | מאת: ספיר

בדיקת US של ברך ימין QUADRICEPS TENDON לא הודגם קרע של PATELLAR LIG או של לא הודגם קרע של MCL או של LCL לא הודגמה ציסטה או בלט של MENISCUS פנימי. רושם של קרע בתוכו לא הודגמה ציסטה או בלט של MENISCUS חיצוני הודגם תפליט ב- SUPRAPATELLAR RECESS לא הוז הודגם תפליט ב- INFRAPATELLAR BURSA PREPATELLAR BURSA-ט או ב לא הודגם תפליט לא הודגם תפליט ב- BURSA PES ANSERINE בשקע פופליטאלי לא הודגמו גושים שים סולידיים או ציס ציסטים או קולקציה נוזלים

שלום ספיר, לפי בדיקת ה US ייתכן וקיים קרע במניסקוס הפנימי וכן נוזלים בברך (דלקת). בברכה, ד״ר יעקב שפירא

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך