כאב בברך שהתחזק בזמן האחרון

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

30/09/2023 | 21:25 | מאת: נעמי

מזה תקופה ארוכה מ הו כשנה פלוס יש לי כאב שבא וחולף בברך בעיקר במנוחה או בפעילות מאומצת כדוגמת הליכה לאחרונה החל כאב חזק בכף הרגל בזמן מנוחה כמו גל כאב חריף שמתמשך למספר דקות וחולף עשיתי בדיקת אולטרה סאונד והכל היה תקין האם כדאי לחזור ולהמשיך לבדוק? תודה מראש

שלום נעמי, הכאבים שאת מתארת יכולים לנבוע ממגוון רחב של סיבות. כדאי להשלים בדיקה גופנית מקיפה והדמיות נוספות כדי להגיע לאבחון. בנוסף ממליץ להתחיל פיזיותרפיה בהקדם. בברכה, ד״ר יעקב שפירא

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך