כאבים בעצמות/פיענוח מיפוי- דחוף ממש

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

30/08/2023 | 20:58 | מאת: יעל

שלום רב, מזה חודשיים כאבים בכל עצמות הגוף ביצעתי מיפוי עצמות. הפיענוח : דגש בפיבולה דיסטלית מימין-טראומה או מאמץ דגש בטרסוס דו"צ-בעיקר לטרלי-מאמץ-טראומה דגש קל בפמורים וטיביות-מאמץ sf שינויים ארטאריטיים קלים בכתפיים ופרקי ירכיים מוטרדת מאד מהתוצאות

שלום יעל, חסרים הרבה פרטים כדי להבין יותר טוב את הבעיה ממנה את סובלת. גיל, מידת פעילות גופנית, כאבים (משך, גורמים מחמירים, גורמים מקלים), טיפולים שעשית והשפעתם על מצבך. בנוסף, הגורמים לממצאים הנ״ל רבים ומגוונים. ממליץ לעבור בירור אנדוקרינולוגי וכן להמשיך בירור אורתופדי. בברכה, ד״ר יעקב שפירא

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך