כאבים לאחר ניתוח מניסקוס בברך ימים

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

03/08/2023 | 13:01 | מאת: שרה

שלום דוקטור,עברתי ניתוח קרע במיניסקוס אחורי וקדמי בספטמבר האחרון,הכל היה בסדר עד שלאחרונה התחילו לי כאבים מאחורי הברך בהליכה וישור הרגל,רציתי לדעת מה יכולה להיות הסיבה לכאבים שכבר עבר זמן מאז הניתוח,זה קרה שבוע אחרי שחזרתי מחו״ל,לקחתי ארקוקסיה ואין שיפור,מה עלי לעשות?אשמח שתנחה אותי תודה

שלום שרה, כדי להבין את מקור הכאב יש צורך בבירור רחב (בדיקה גופנית, הדמייה). מציע להתחיל בפיזיותרפיה לברך, ייתכן והכאב יחלוף ולא תזדקקי לבירור נוסף. בברכה, ד״ר יעקב שפירא

05/08/2023 | 22:21 | מאת: שרה

רציתי לדעת אם פילטיס מכשירים זה טוב או יכול להזיק?והאם כן כדאי לגשת לאורטופד או שזה משהו שאמור לחלוף?לא ענית לי מה יכולה להיות הסיבה לכאבים?

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך