ניתוח שבר פתוח קיבוע טיביה

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

13/07/2023 | 08:14 | מאת: דן

היי, אחרי ניתוח בטיביה ובקרסול 7 חודש אחרי יש לי רגעים בהליכה שיש לי נפילות (חוסר איזון) זה משהו שידוע? האורטופד אומר שהרגל שלי עוד חלשה האם יש הקשר בין הדברים?

שלום דן, אם אין לך כאבים והבעיה באה לידי ביטוי רק בתחושת חוסר יציבות, פיזיותרפיה (דגש על יציבות, פרופריוספציה) יכולה לשפר את מצבך. אם קיימים תסמינים נוספים, יש צורך בבירור מקיף לרבות בדיקה גופנית, הדמייה ולעיתים גם בדיקות נוספות (EMG לדוגמה). בברכה, ד״ר יעקב שפירא

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך