כאב בשריר התאומים...

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

14/06/2023 | 09:40 | מאת: שון

היי ד"ר מזה מספר שבועות יש לי כאב עמום בשריר התאומים בנקודה מסוימת. לאחרונה הכאב התחזק ומורגש מאוד בהליכה גם בעיקר אחרי אימון. מה זה יכול להיות? קרע בשריר? האם אתופן וכו' יכול לעזור? מה לעשות?; תודה!

שלום שון, ככל הנראה מדובר בדלקת מקומית. נוגדי דלקת כמו אתופן, פיזיותרפיה ודיקור יכולים לעזור בפתרון הבעיה. באבחנה המבדלת יכול להיות גם קרע או אפילו פקקת של הורידים העמוקים ולכן חשוב להיבדק ע״י רופא ובהתאם להמלצותיו להשלים בירור. בברכה, ד״ר יעקב שפירא

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך