Us פענוח מפרק ירך ימין

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

11/05/2023 | 14:06 | מאת: תומר

שלום רב ד״ר שמי תומר, עברתי ת.ד אופנוע קשה. מאז התאונה ועד היום אני סובל במיוחד באיזור מפרק ירך ימין מכאבים עזים והגבלות תנועה, כנראה בגלל הבורג שהוכנס בניתוח לקיבוע שבר בירך בתחילת 2020. לאחרונה עשיתי us ואלה תוצאות הפיענוח. הייתי רוצה לדעת מה הד״ר חושב, האם יש סיכוי שעם השנים המצב יכול להחמיר והאם כדאי להוציא את הבורג? או שהבורג איננו הבעיה כלל? מסמך הפיענוח: https://docdro.id/Ik72W1t

שלום תומר, לפי ה US, הבורג גורם לגירוי וכאב של הגידים האבדוקטורים. עם זאת כדאי לבצע בירור מקיף כדי לוודא שזו הבעיה היחידה. במידה ויתברר כי אכן זו הבעיה המרכזית ממנה אתה סובל, בהחלט ממליץ על הוצאת הבורג. בברכה, ד״ר יעקב שפירא

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך