קרע במינסקוס ברך ימין

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

26/04/2023 | 18:07 | מאת: טל

שלום רב היו לי כאבים בברך הלכתי לאורתופד לאחר צילום ואולטראונד הודיע לי שיש לי קרע במינסקוס. ואסור לי להתאמן בכלל. אין לי כאבים בכלל למה אסור לי להתאמן? והאם על פי בדיקת אולטרסאונד אפשרי לראות את הקרע תודה

שלום טל, לעיתים ניתן לאבחן קרע מניסקוס עם אולטרסאונד. במידה והכאבים בברך חלפו, ניתן לחזור בצורה הדרגתית לאימונים תוך המנעות מכאבים. במידה ואין כאבים, אין מניעה מחזרה מלאה לפעילות. בברכה, ד״ר יעקב שפירא

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך