שטף דף בעקבות חבלה בירך

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

01/04/2023 | 17:51 | מאת: שי

היי לפני כשבועיים קיבלתי בעיטה לרגל היה קצת כאבים למחרת ונהיה שטף דם ירקרק כזה, לאחר יומיים הלכתי לאורטפד רק כדי לבדוק שהכל בסדר ואמר שזה רק מכה יבשה ואין כלום. היום השטף דם אמנם קטן ממה שהיה בהתחלה אבל יש איזור שעדיין רואים וגם הכאב אמנם פחת אבל עדיין שלוחץ בנקודות מסוימות עדיין מרגיש כאב. כבר עבר שבועיים ויומיים זה לא היה אמור לעבור כבר?

01/04/2023 | 17:52 | מאת: שי

יש לציין שהמכה באיזור ירך אחורי- צדדי תחתון של רגל שמאל

02/04/2023 | 20:31 | מאת: שי

שכחתי לציין שגם עדיין קצת נפיחות במישוש ומעין גושים כאלה באיזורים הכואבים

שלום שי, ממליץ לבצע אולטרסאונד לאזור החבלה כדי לשלול קרע (גיד המסטרינגס?). עד אז תנסה לקחת קצת נוגדי דלקת ולהמנע מפעילות שמחמירה את הכאב. חג שמח בברכה, ד״ר יעקב שפירא

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך