שיקום לאחר שחזור צולבת

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

28/02/2023 | 10:19 | מאת: ציון

לפני שבועיים עברתי ניתוח שבו שחזרו לי את הרצועה הצולבת הקדמית והרצועה הצידית התחלתי פיזותרפיה ואני ממש מתקשה בכל תרגיל הקשור לשריר הארבע ראשי ברמה שיש לי תחושה מינימלית בשריר ואני לא מצליח להרים את הרגל ביישור של הברך (הברך גם לא ישרה עד הסוף) רציתי לדעת אם זה לגיטימי לא להרגיש את הארבע ראשי בשלב זה או שזה בסדר וזה עניין של זמן?

28/02/2023 | 10:20 | מאת: ציון

אני רוצה לציין שבפציעה קרעתי גם את המניסקוס אבל הרופא אמר שלא צריך לתפור אותו

שלום ציון, תתכן חולשה של הקואד לאחר טיפול כירורגי כפי שעברת. חשוב לעבוד על חיזוקים של הארבע ראשי. במקביל חשוב לעדכן גם את הרופא המנתח בתהליך. בברכה, ד״ר יעקב שפירא

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך