קרע במיניסקוס - תרגילים ליישור הרגל

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

22/02/2023 | 17:14 | מאת: מאירה

שלום, אובחנתי עם קרע במיניסקוס ע"י אורתופד, הרגל לא ניתנת ליישור וכואב מאוד לדרוך עליה. היכן ניתן לראות תרגילים מתאימים ברשת ספציפיים למקרה זה.(כמובן, עד שאתחיל פזיותרפיה בשבוע הבא ואראה מומחה ברכיים) תודה רבה!

שלום מאירה, המצב המתואר של חוסר יכולת ליישר את הברך וכאבים משמעותיים בדריכה יכול להתאים למגוון רחב של בעיות אורתופדיות (חלקן קלות, חלקן משמעותיות יותר). במצב כזה אני ממליץ להמתין להפעלה בהדרכה פיזיותרפיסט בכדי להמנע מגרימת נזק. בברכה, ד״ר יעקב שפירא

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך