קרע במיניסקוס.

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

10/02/2023 | 22:40 | מאת: מיכל

שלום יש לי אסטמה קשה והרדמה מלאה זה בעייתי בשבילי. במידה לעבור ניתוח מיניסקוס קרע גדול בהרדמה אפידורלית טשטוש גם בעייתי עם אסטמה. האם זה בסדר לעשות רק הרדמה אפידורלית? אם אני אשתעל פתאום יש סיכוי שאני יפריע לניתוח ואזוז? תודה

שלום מיכל, לפני הניתוח את תעברי בירור ע״י מרדים שיבחן את הסיכון הניתוחי. במידה והסיכון ההרדמתי נמוך, לא תהיה בעיה לעבור את הניתוח. בהתאם לסוג ההרדמה, יבוצע בלוק שימנע ממך לזוז, כך שמהבחינה הזו אין חשש לתזוזה במהלך הניתוח. בברכה, ד״ר יעקב שפירא

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך