כאבים חזקים בירך ימין

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

25/01/2023 | 19:55 | מאת: רות

אבי סובל תקופה מכאבים חזקים בירך להלן תוצאת צילום רנטגן: הודגמו שינויים אוסטאוארטרוטיים בפרק הירך. אין עדות לשבר, תזוזה או נגע גרמי אחר. אשמח להבין את הבעיה ואת הטיפול בה תודה רבה

שלום רות, אביך סובל משחיקת סחוס במפרק הירך. הטיפול מתבצע לפי קוים, כאשר קו הטיפול הראשון הינו פיזיותרפיה ונוגדי דלקת. בהמשך, במידה ולא חל שיפור בכאבים ניתן לשקול זריקות למפרק הירך (סטרואידים, חומצה היאלורונית). בברכה, ד״ר יעקב שפירא

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך