נוזל מעט עכור עם מחיצות

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

12/01/2023 | 15:11 | מאת: ליאור

שלום רופא יקר לפני כשבועיים לאחר ישיבה רגל על רגל ממשוכת יישרתי את הרגל והופיע כאב עז שהפריע לי בהליכה וביישור של הרגל וקיפול , למחרת הופיעה נפיחות ממש מורגש הנוזל, קיבלתי תוצאות שקצת מדאיגות אותי הכל היה תקין פרט ל Suprapattllal bursa - הודגם נוזל מעט עכור עם מחיצות, לא הודגמה היפרמיה. מה הכוונה למחיצות ? האם זה ממצא מדאיג ? בבדיקות דם יצא לי דלקות כמה ימים אחרי המקרה די גבוה 9 שהנורמה 1-5 crp תודה

12/01/2023 | 15:23 | מאת: ליאור

אציין שהכאבים והנפיחות ירדו משמעותי ואין לח מגבלה כרגע כלל וכמעט ולא מורגש כאב בקיפול ויישור, רק עדיין מרגיש קצת נוזל מעל פיקת הברך.

שלום ליאור, הממצאים (כאבים ונפיחות בשיפור, עלייה מתונה של CRP) מתאימים לתהליך דלקתי. נראה שהמצב לקראת החלמה מלאה. אם הכאבים עדיין ממשיכים, טיפול קצר בנוגדי דלקת ופיזיותרפיה יכולים להביא לשיפור המיוחל. בברכה, ד״ר יעקב שפירא

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך