כאבי ירך ועכוז שמאל בהליכה מאומצת

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

30/12/2022 | 11:10 | מאת: יפעת

בת 68. תוצאות סיטי עמ"ש מותני: מנגיאומה בגוף חוליה L3. עקמת מותנית קלה קמורה שמאלה. L2,L3,L4,L5 = בלט דיסק הקפי קטן גורם ללחץ קל על שק התקאלי, שינויים ניווניים באלמנטים אחוריים, שינויים ניווניים טרשתיים באאורטה וענפיה. נגע סקלרוטי בסקרום משמאל בקוטר כ- 14 מ"מ. מה דעתך על כל הנ"ל?? מודה לך מראש על התגובה.

שלום יפעת, בהמשך לתשובה הקודמת, האבחנה המבדלת לכאבים אותם את מתארת רחבה מאוד. הכאבים יכולים לנבוע מהירך או מהממצאים המופיעים בבדיקת ה CT. בדיקה גופנית היא המפתח להבנת הבעיה ולכן מחזק את המלצתי להיבדק ע״י אורתופד בהקדם. בברכה, ד״ר יעקב שפירא

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך