MRI- הסבר פענוח עברתי פציעת ספורט וניתוח

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

28/11/2022 | 00:13 | מאת: פסח

עברתי ניתוח לפני שנתיים במיניסקוס היה לי קרע עשו לי הטרייה של החלק הקרוע הכאב הלך אחרי תקופה של חמישה חודשים קיבלתי מכה בברך חזרו אותם כאבים בריחות/נעילות של הברך עשיתי mri הגיע לי תוצאה שכתוב בא נזק סטולר דרגה 2 בקרן האחורית של ה mm מה זה אומר?

שלום פסח, סטולר דרגה 2 מתייחס לשינויים במניסקוס אשר אינם מגיעים לפני השטח ולכן אינם מוגדרים כקרע. ממליץ לבצע פיזיותרפיה לברך בשילוב עם נוגדי דלקת לתקופה קצרה. במידה ולא יחול שיפור בכאבים, יש לפנות לרופא המנתח. בברכה, ד״ר יעקב שפירא

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך