כאבים בברך ימין לאחר ארתרוסקופיה

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

22/10/2022 | 05:53 | מאת: ספיר

היי, לפני חודש וקצת עברתי בברך ימין ניתוח ארתרוסקופיה על מנת להוציא נגע, וילדים של סחוס. הכל נראה תקין לאחר הניתוח. אך כרגע לאחר חודש וקצת אחרי הניתוח התחיל כבר שלושה ימים כאבים בברך המנותחת מאחורה כאב שמקרין עד כף רגל תחושה של כאב יחד עם נימול זרמים. לפני הניתוח הכאב בברך היה מלפנים לא מאחורה. יש סיבה לדאוג או שזה עדיין קשור ההחלמה של הניתוח.?

22/10/2022 | 05:55 | מאת: ספיר

*חלקים של סחוס

שלום ספיר, הכאבים אותם את מתארת יכולים לנבוע מכמה סיבות. ראשית, ייתכן והכאב הוא תוצאה של דלקת של שריר התאומים (גסטרוקנמיוס) הנובע מתהליך השיקום. בנוסף, ייתכן ומדובר מכאב ממקור עצבי. ממליץ לפנות לרופא המנתח אשר בקיא במצבך ובמהלך הטיפול לצורך בירור מקור הכאב. בברכה, ד״ר יעקב שפירא

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך