הצירות בתוך מפרקי ברכים דו צדדי.

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

20/10/2022 | 11:45 | מאת: תוצאות בדיקה

שלום ד"ר לאימי יש כאבים מזה חודש וחצי בברך ובצד הרגל התחתון לא יכולה לרדת/לעלות במדרגות , עם קשיי הליכה וכאבים חזקים ביצעה צילום רנטגן והתוצאות היו: אין לראות שבר. שינויים ניווניים קלים דו צדדי. הצירות בתוך מפרקי ברכים דו צדדי מה זה אומר? האם זו סיבה לכאבים מסוג זה האם צריכה לבצע בדיקות נוספות תודה רבה

שלום רב, לבדיקה הגופנית יש חשיבות גדולה בהבנת הבעיה ממנה אימך סובלת, במיוחד לאור היעדר שינויים ניווניים משמעותיים בצילומים אותם ביצעה. ממליץ להתחיל בקו טיפול ראשון שנותן מענה לחלק גדול מהבעיות בברך, קרי פיזיותרפיה ונוגדי דלקת וממשיך לבדיקה מדוקדקת והזמנת בדיקות עזר בהתאם לממצאי הבדיקה הגופנית. בברכה, ד״ר יעקב שפירא

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך