קרע במינסקוס בליטה שצצה בעקבות הקרע לא הבנתי את ההסבר של הרופא לגבייה

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

15/09/2022 | 21:27 | מאת: בני

שלום דוקטור יש לי קרע במינסקוס ונקבע לי תאריך לניתוח יש לי שאלה לגביי משהו שמטריד אותי שלא שהרופא לא פירט לי מספיק (אשמח שתפרט) מאז הקרע ביום יום אני הולך ללא כאבים אבל יש בליטה בברך שיצאה החוצה בזמן הקרע והיא לפעמים חוזרת ולפעמים יוצאת(לפי תנועות של הרגל) וזה בגדול מה שמקשה עליי (יש קושי בהליכה למשך יום בערך בכל םעם שהיא יוצאת או נכנסת) בימים אלו האם הדבר הזה זה המינסקוס ? והאם יש אופציה ל"תפוס" את הברך כדי שלא תזוז בנתיים עד הניתוח

שלום בני, אני לא בטוח מה טיבה של הבליטה שציינת. ייתכן והיא נובעת מתנועה פתולוגית של הברך כתוצאה מחוסר יציבות. מעטים המצבים שדורשים קיבוע של ברך לפני ניתוח ארתרוסקופי לטיפול בפגיעה מניסקיאלית. במקום זאת, מומלץ להמנע (עד כמה שאפשר) מפעולות המחמירות את הכאב עד הניתוח. בהצלחה בניתוח, ד״ר יעקב שפירא

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך