ארתרוסקופיה מפרק הירך

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

10/09/2022 | 19:13 | מאת: אנונימי

מה תהליך השיקום לאחר ארתקוסופיה של מפרק הירך? אחרי כמה זמן אפשר לחזור לשגרה? מתי יהיה ניתן לעלות במדרגות לאחר ניתוח זה?

שלום רב, תהליך השיקום לאחר ארתרוסקופית ירך נמשכת בין 3-4 חודשים. בשבועיים הראשונים מתניידים בדריכה חלקית עד 10 ק״ג ומתרגלים טווחי תנועה פסיביים. בשבועות הבאים עולים בהדרגה בעצימות התרגולים כאשר ניתן להתחיל עליית מדרגות החל משבועות 6-8. לאורך השיקום יש לבצע תרגול עם מכשיר פדלים, תחילה ללא התנגדות. בברכה, ד״ר יעקב שפירא

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך