כאבים לאחר ניתוח במיניסקוס

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

28/08/2022 | 06:28 | מאת: לאחר ניתוח

עברתי פציעה לפני שנה וחצי חבלה סיבובית בברך זוהה קרע במיניסקוס ולאחר 3 חודשים של פיזיותרפיה וכאב שלא ירד הרופא החליט לנתח והוא הוציא את החלק הקרוע ו״עיצב אותו מחדש״ אחרי הניתוח הכאב ירד בהדרגה רבה מאד אפילו והרגשתי טוב חזרתי להתאמן ואז קרה לי פגיעה בברך ישירה משחקן אחר וחזרו לי אותם כאבים כמו מלפני הניתוח הרופא ביצע לי M.R.I ולא זוהה שם משהו חדש הרופא שלי אמר שלא תמיד אפשר לראות כל קרע הדמייה השאלה שלי האם יש מצב שהקרע חזר? והאם באמת ההדמייה יכולה לפספס דבר כזה?

שלום רב, קרע של מניסקוס יכול להתרחש לאחר טיפול ניתוחי קודם בדיוק כפי שהקרע הראשון התפתח במניסקוס תקין. בדיקת MRI מאוד מדוייקת באבחון קרעים במניסקוס אך כמובן שלא במאה אחוז. ממליץ לך להתנהל כפי שעשית בפציעה הראשונה, שלושה חודשים של פיזיותרפיה ולאחר מכן החלטה על המשך טיפול. בברכה, ד״ר יעקב שפירא

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך