כאבים אחרי ניתוח ארטוסקופיה בברך.

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

26/06/2022 | 19:05 | מאת: ורדה

שלום ד"ר. עברתי ניתוח ב30.05 ארטוסקופיה בברך בעקבות קרע במיניסקוס ופגיעות סחוס עמוקות דרגה 3. עושה פיזיותרפיה פעם בשבוע ובשאר הימים תרגילים בבית. יש לי עדין כאבים(לא כמו לפני) נאלצת לקחת 2 כדורי אופטלגין לפחות פעם ביום. התהליך סביר? האם טיפולי הידרו יכולים להועיל? מחכה לתגובתך. תודה

ורדה שלום, נטילת משככי כאבים חודש לאחר הניתוח אינה נדירה. העובדה שאת חשה בשיפור לעומת המצב טרם הניתוח מעידה על מהלך תקין ובשלב זה עדיין צפוי שיפור נוסף. הידרותרפיה בהחלט יכולה להועיל לתהליך ההחלמה. בברכה, ד״ר יעקב שפירא.

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך