קליקים בברך אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

05/05/2022 | 02:28 | מאת: יצחק

שלום רב ב 20.4 עברתי ניתוח אתרוסקופיה מורכבת בברך אחרי שבועיים שחזרתי מביקורת אצל הרופא שיצאתי מהאוטו היה לי קליק בברך וגם אחרי כמה ימים שהתחלתי לדאוך עם קביים היה לי עוד קליק רציתי לדעת אם זה מסוכן אם חס וחלילה נקרא לי שוב המיניסקוס תודה

יצחק שלום רב, קליקים לבדם אינם מעידים על בעיה בברך. כעת אתה פחות משלושה שבועות לאחר הניתוח ובשלב הזה סביר שעדיין יהיו כאבים. לסיכומו של דבר, לפי דבריך לא נראה שיש בעייה במהלך לאחר הניתוח. בברכה, ד״ר יעקב שפירא

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך