כאבים חודש לאחר ארתרוסקופיה בברך (קטיעה של מיניסקוס)

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

16/04/2022 | 11:43 | מאת: יוסי

לפני כחודש אישתי עברה קטיעה של המניסקוס עקב קרע התחלה של פיזיותרפיה כשבוע לאחר מכן, היו כאבים ותנועה מאוד מוגבלת הקלה בכאבים התחילה יחד עם הפיזיותרפיה וכמו כן יכולת להזיז את הרגל יותר לפני כשבוע (3 שבועות אחר הניתוח) היא החלה להרגיש כאב בברך אותו היא מתארת ככאב פנימי שהולך ומתחזק היא מסוגלת ללכת ולהיות פעילה הרבה יותר אך הכאב הזה מפריע לה האם הכאב הזה נובע מכך שהיא פעילה יותר? האם זה נורמלי או שזה מצריך תשומת לב מיוחדת?

יוסי שלום, ייתכן שהכאב המתגבר נובע מעלייה בסרגל מאמצים לאחר הניתוח. חשוב לנסות לכמת את הכאב טרם הניתוח ולהשוותו לכאב לאחר הניתוח (1/10), ייתכן שגם עם ההחמרה בכאב, עדיין המצב טוב יותר כעת בהשוואה למצב הטרום ניתוחי. בכל מקרה ממליץ לשתף את הפיזיותרפיסט/ית והאורתופד/ית במצב. חג שמח ושבוע טוב, ד״ר שפירא יעקב

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך