כאבים חזקים בברכיים

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

21/03/2022 | 20:12 | מאת: אנונימית

שלום דוקטןר מה שלומך? עשיתי מיפוי עצמות ויצאה תוצאה שהסחוסים בברכיים שחוקים התחיל לי כאב מוזר רע מאוד וחריף אני לא יכולה להרים את הרגל אני מאוד סובלת ממה זה יכול להיות מאוד מוזר מה מומלץ לעשות?

שלום לך, על סמך תוצאות המיפוי לא ניתן להגיע לאבחנה או לתכנן טיפול. ראשית, יש צורך בהבנת התלונות מהן את סובלת, כמה זמן את סובלת מהכאבים, מהם הגורמים המחמירים, אלו טיפולים עשית. לאחר מכן צריך לבצע בדיקה גופנית ובהתאם להפנות אותך לצילומים מתאימים. בהתאם לאבחנה ניתן להחליט על תכנית טיפול. ממליץ לפנות לאורתופד בכדי להשלים את כל אלו ולהתקדם לאבחנה ותכנית טיפול. בברכה, ד״ר שפירא

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך