כאב ונפיחות לאחר ארתסקופיה

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

13/03/2022 | 15:35 | מאת: טל

שלום אני לאחר ארתסקופיה בברך. הסרת חלק מהמניסקוס המידאלי בעקבות קרע . כיום גם לאחר 24 יום הברך נפוחה האם מומלץ לקחת ארקוקסיה פעם נוספת?

שלום טל, נפיחות בברך לאחר ארתרוסקופיה הינה ממצא שכיח. עם זאת, יש לשים לב להיעדר שיפור בכאב, אודם, חום מקומי או סיסטמי (במדידה עם מד חום) וכאבים בנשיאת משקל. בכל מקרה, לפני נטילת ארקוקסיה, ממליץ לעדכן את הרופא המנתח במצבך לצורך החלטה על המשך טיפול. בברכה, ד״ר יעקב שפירא

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך