נפיחות מעל ברך שמאל האם קשור לנפילה

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

13/03/2022 | 11:23 | מאת: שני

שלום, לפני כשלושה חודשים נפלתי על ברך שמאל במדרגות מה שגרם לנפיחות של המקום וסימן כחול גדול מעל הברך למרות שעברו כבר שלושה חודשים עדיין יש אזור שהוא נפוח קצת . האם זה נורמלי?מה צריך לעשות?

שלום שני, תתכן נפיחות קלה שלושה חודשים לאחר החבלה. עם זאת, לצורך הבנת חומרת הפציעה, ישנם סימנים משמעותיים יותר כמו דרגת הכאב הממוצעת במהלך היום (1-10), כאבים בנשיאת משקל, חזרה לפעילות ספורטיבית,הגבלה בתנועות וכן הקלה בכאב לאחר נטילת משככי כאבים. במידה ולמעט הנפיחות אין כאב משמעותי וחזרת למצבך טרם החבלה איני סבור שיש צורך בהמשך בירור. במידה ועדיין ישנם כאבים ומגבלה, מציע לפנות לאורתופד. בברכה, ד״ר יעקב שפירא

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך