מיניסקוס רדיאלי מדיאלי

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

28/02/2022 | 20:05 | מאת: יריב

שלום רב, אובחן אצלי קרע רדיאלי במינסקוס המדיאלי בברך.אני אחרי כחדשיים של חיזוקים ופיזיותרפיה.בהליכה מתפקד היטב אך אינני יכול לרוץ לצערי.האם כדי לחזור לרוץ אצטרך להכנס לניתוח לדעתך? תודה יריב גיל 53

שלום יריב, לפי דבריך אני מבין שלמעט כאבים בריצה, אינך סובל בתפקוד היומיומי מכאבים בברך. אם תוכל להמיר ריצה בספורט אחר שאינו מפיק כאבים בברך (שחיה, אליפטיקל, אופניים) ובכך איכות חייך לא תפגע, ניתן יהיה להמנע מניתוח. במידה וריצה קרובה לליבך ואכן הקרע במניסקוס אובחן כגורם לכאב, יש היגיון לבצע את הניתוח. בברכה, ד״ר יעקב שפירא

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך