נוזל הברך מצד שמאל של ברך ימין

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

20/02/2022 | 13:12 | מאת: נעמה

לפני כ- 5 שנים, נקרע לי המיניסקוס האחורי. עדיין יש לי כאבים בברך ימין. כאשר אני יושבת על הברכיים. הבנתי לאחרונה שיש נוזל בצד השמאלי של ברך ימין. וקבלתי עיסוי בצד זה. זה גורם לי לכאב קל. האם נכון לקבל עיסוי במקום זה?

שלום נעמה, אין מניעה לעסות את המקום אך עדיף להתאים את הטיפול כך שלא יפיק כאב בברך. בנוסף, אם לא נבדקת לאחרונה, ממליץ על קביעת תור לאורתופד כדי לברר את מקור הכאב (ייתכן שדברים השתנו ב-5 השנים האחרונות). בברכה, ד״ר יעקב שפירא

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך